Διανομή φθηνής πατάτας στους Δημότες και κατοίκους του Δήμου Βισαλτίας

Ο Δήμος Βισαλτίας έχοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην πατρίδα μας , λαμβάνει μέτρα προκειμένου να στηριχθούν και να βοηθηθούν οι  δοκιμαζόμενοι από την οικονομική κρίση πολίτες .
Ειδικότερα  αναλαμβάνει  πρωτοβουλία για τη διανομή φθηνής πατάτας στου συμπολίτες μας σε συνεργασία με πατατοπαραγωγούς.
Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας, που διατίθεται ηλεκτρονικά στο www.dimosvisaltias.gr πρέπει να αποστέλλεται  στη διεύθυνση ηλεκτρονικου ταχυδρομείου info@dimosvisaltias.gr  και  σε έντυπη μορφή στο δημοτικό κατάστημα Νιγρίτας και στις Δημοτικές Ενότητες Βισαλτίας με έδρα το Δημητρίτσι, Αχινού με έδρα το Σιτοχώρι και Τραγίλου με έδρα τη Μαυροθάλασσα από την Τετάρτη, 7 Μαρτίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου και να τα παραδώσουν στα ανωτέρω δημοτικά καταστήματα.
Μετά τη συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, που θα καθοριστεί κατόπιν ενημέρωσης σας, θα γίνει η διάθεση του προϊόντοςαπό τους ίδιους τους παραγωγούς.
Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ παραγωγών και πολιτών.
Η παράδοση θα γίνεται στις έδρες των πρώην Δήμων.
Σημειώνεται ότι οι πατάτες θα διατίθενται σε συσκευασίες των 20 κιλών με τιμή 0,25€/κιλό και ότι η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 κιλά.
Κατεβάστε από ΕΔΩ το έντυπο παραγγελίας.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr