ΡΑΒΑΝΙ ή ΡΕΒΑΝΙ
ΡΑΒΑΝΙ ή ΡΕΒΑΝΙ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
1/2 κούπα λάδι
Μπέικιν
4 κουταλιές σούπας νες καφέ
3 κούπες ζάχαρη
3 κούπες νερό
Λίγο λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πάρα πολύ καλά τη ζάχαρη και τα αυγά. Μετά ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι, μπέικιν, τη βανίλια , τον καφέ και ανακατώνουμε απαλά όλα μαζί. Ψήνουμε
στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σε ταψί 25Χ32. Μόλις ψηθεί το σιροπιάζουμε, φροντίζοντας να είναι κρύο το σιρόπι ζεστό
το ραβανί, όχι καυτό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ