ΚΕΚΑΚΙΑ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ

ΚΕΚΑΚΙΑ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ                                   

 Από την κ. Αθηνά Τερζάκη



ΥΛΙΚΑ

1 ΜΕΡΕΝΤΑ

2 ΑΥΓΑ

½ ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ

ΑΛΕΥΡΙ, 1 ΦΑΡΙΝΑ

ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε τη μερέντα, το γάλα και τα αυγά και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα πορτοκαλιού. Το μείγμα μας δε θέλουμε να είναι πολύ πηχτό. Βάζουμε το μείγμα σε θήκες μιας χρήσης και ψήνουμε για 20 με 25΄στους 180 βαθμούς.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.visaltis.gr