ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


Σαν κεραυνός εν αιθρία χθες μετά τα μεσάνυχτα ήλθε απροσδόκητα το αναπάντεχο νέο, το κακό μαντάτο. 

Χάσαμε αιφνιδιαστικά έναν αγαπημένο, χαρισματικό φίλο, ένα σεμνό παιδί, μια ήρεμη δύναμη, άνθρωπο ήπιο και ταπεινό, με ήθος και ακεραιότητα, προδομένος από την καρδιά του.

Το Νίκο Τζιάνη από την Τερπνή. Η απώλεια μεγάλη. 

Σε αποχαιρετήσαμε Νίκο σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου 2021.  Ήμασταν όλοι εκεί, πως θα μπορούσαμε να λείπουμε άλλωστε. Θεματοφύλακας ο ίδιος της παράδοσης, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική, ένας συνεργάτης που μοιραστήκαμε μαζί σου στον Πολιτιστικό σύλλογο Τερπνής τις προσπάθειες, την κούραση, τις επιτυχίες, αλλά και τις προσωπικές χαρές του καθενός μας. 

Μας έδωσες χώρο στη ζωή σου, χρόνο και πολύ συναίσθημα. Τα έκανες όλα με ανιδιοτέλεια και αμοιβαιότητα. Πόσο πολύ δεθήκαμε, πόση αγάπη μοιραστήκαμε, πόσο χαρήκαμε όταν ενώ ήμασταν στο σύλλογο βρήκες τη σύντροφο της ζωής σου τη Μαρία. Συμμέτοχοι στις χαρές και σε όλες τις όμορφες στιγμές σου. Πήγες να μείνεις στις Σέρρες, αλλά ήσουν εδώ όποτε σε χρειαζόμασταν και στο ζητούσαμε.

Όταν πια αποχωρήσαμε από το σύλλογο το δέσιμο έμεινε, με την επικοινωνία να υπάρχει όλο το χρόνο, για να μαθαίνουμε τα νέα των πρώην μελών του Πολιτιστικού. 

Τελευταία μας συνάντηση εδώ στη Νιγρίτα τέλος Σεπτεμβρίου, μόλις πριν ενάμισι μήνα, αναπολώντας πόσο καλά περνούσαμε όλοι μαζί στο σύλλογο και πόσο αγαπημένοι ήμασταν όλα τα χρόνια που συνεργαστήκαμε και ήμασταν μαζί σχεδόν κάθε ημέρα. Ξανασυναντηθήκαμε όλοι μαζί στην ταβέρνα και ήταν όπως παλιά. Γελάσαμε, είπαμε τα νέα μας, καθίσαμε μέχρι αργά. 

Πως μπορεί τώρα το μυαλό μας να χωρέσει ότι ο αγαπημένος μας Νίκος Τζιάνης δεν είναι πια στη ζωή, σε ηλικία μόλις 49 ετών. Πως να δώσεις κουράγιο στη σύζυγό του Μαρία, στον πατέρα του τον αιδεσιμότατο πατέρα Χρήστο, στη μητέρα του Γεωργία, στα τρία αδέλφια του Βαγγέλη, Δήμητρα, Χρυσάνθη και όλους τους κοντινούς του ανθρώπους που είναι απαρηγόρητοι.

Οι φίλοι σου, οι συνεργάτες σου καλέ μας Νίκο δε θα σε ξεχάσουν ποτέ, θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας. 

Σου ευχόμαστε καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων!!!

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr