ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΤΕΡΠΝΗ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δρ ΣΙΑΜΑΚΗΣ ΚΩΝ
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 11.15 π.μ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου  «Τερπνή»  στη Θεσσαλονίκη, που έγραψε ο δρ  Σιαμάκης Κων/νος και εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής Το περιεχόμενο του βιβλίου αφορά στην ιστορία της Τερπνής αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Βισαλτίας. 
Tην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο Πολιτιστικός στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αθανάσιος Κασακόγιας» του δημαρχείου στη Νιγρίτα στις 23 Οκτωβρίου 2011 με ομιλητές τον κ. Μασλαρινό Αθανάσιο και τον κ. Σταματόπουλο Δημήτριο. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κ. Αγκαθά Βούλα.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕΡΣΙΑΔΟΥ
κ. ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Την παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη θα συντονίσει η καταξιωμένη δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δέσποινα Μερσιάδου και θα μιλήσουν ο κ. Βαγενάς Αναστάσιος σύμβουλος του Γ΄γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και ο κ. Δημητριάδης Χρήστος, νομικός.
Την εκδήλωση θα κλείσει η νεοσύστατη χορωδία του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης.
Κυριακή λοιπόν 15 Ιανουαρίου στις 11.15 π.μ ο Πολιτιστικός σύλλογος Τερπνής θα παρουσιάσει το βιβλίο "ΤΕΡΠΝΗ" στην αίθουσα του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, στη διεύθυνση Στρ. Παπούλα 37 – 39  Α. Τούμπα.
Ευχαριστούμε τους Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του χώρου του συλλόγου για την παρουσίαση.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr