ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών δόθηκε παράταση για ένα επιπλέον μήνα στην προθεσμία της υποβολής των ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων που αναρτήθηκαν (προανάρτηση)  και αφορά στις εγγραφές (προσωρινά κτηµατολογικά
Ηδιαγράµµατα και οι προσωρινοί κτηµατολογικοί πίνακες ) των γραφείων κτηματογράφησης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, Δήμου Νέας Ζίχνης, Δήμου Βιασαλτίας της περιφερειακής ενότητας Σερρών. Η καταληκτική προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ήταν η 17η Ιουλίου 2019 και σύμφωνα με τα ανωτέρω πιθανόν  η νέα ημερομηνία θα είναι η 17η Αυγούστου 2019. Αναμένεται αύριο 17 Ιουλίου 2019 ,η έκδοση της σχετικής απόφασης.
Σχετικά με τις ενστάσεις θα πρέπει να επισημανθούν τα εξής :
Ένσταση ή αίτηση διόρθωσης κτηµατολογικής εγγραφής µπορεί να υποβάλει όποιος έχει έννοµο συµφέρον. Μαζί µε την αίτηση πρέπει να υποβάλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τοπογραφικά διαγράµµατα που αποδεικνύουν το έννοµο συµφέρον του.
Η αίτηση υποβάλλεται εγγράφως στο αρµόδιο Γραφείο Κτηµατογράφησης Στα είδη ενστάσεων συγκαταλέγονται:
1. Οι αιτήσεις πρόδηλου σφάλµατος, δηλαδή λανθασµένη αντιγραφή των στοιχείων του δικαιούχου, του είδους του καταχωρισθέντος δικαιώµατος και της αναγραφής του τίτλου κτήσης.
2.Οι διορθώσεις γεωµετρικών στοιχείων, δηλαδή της θέσης, του σχήµατος, των ορίων και του εµβαδού.
3. Οι αιτήσεις αλλαγής δικαιούχου (εκτοπισµός). #serres #ΣΕΡΡΕΣ #ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ_ΠΑΠΠΑΣ #ΝΙΓΡΙΤΑ #ΒΙΣΑΛΤΙΑ #ΝΕΑΖΙΧΝΗ #ktimatologio #δικηγορικογραφειοφραγγεδακη #dikigorikografeiofraggedaki #δικηγορος #fraggedakis
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr