14-4-2024 ΈΦΥΓΕ Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

μη

Μεταφέρουμε την ανακοίνωση των ανθρώπων της FIBRAN για την απώλεια της Ιωάννας, συζύγου του Μιχάλη Αναστασιάδη, γιου του μεγάλου ευεργέτη της Τερπνής Σερρών Δημητρίου Αναστασιάδη.

Είχαμε τη χαρά μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής να γνωρίσουμε τη νύφη της οικογένειας Αναστασιάδη, μια ευγενική, διακριτική παρουσία δίπλα πάντα στη δική της οικογένεια και στα πεθερικά της Δημήτριο και Αλκμήνη Αναστασιάδη. 

Ο χαμός της Ιωάννας Γιακουμάκης πλημμύρισε σήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό δείχνει πόσο αγαπητή ήταν όχι μόνο στη δική της οικογένεια, όχι μόνο στην οικογένεια της Fibran, όχι μόνο στην Τερπνή και στην ευρύτερη περιοχή, όχι μόνο στη γενέτειρά της το Ρέθυμνο Κρήτης, αλλά και σε όλους όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στο φωτεινό πρόσωπο που έσβησε.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση οικογένειας FIBRAN

Η Ιωάννα Γιακουμάκη έφυγε από κοντά μας την Κυριακή 14 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες.  Στο άκουσμα της ανακοίνωσης των θεραπόντων ιατρών, ο πόνος βουβός.  Όμως, της Ιωάννας μας δεν της ταίριαζαν ο θρήνος και η λύπη. Θα την έχουμε πάντα στην καρδιά μας και θα τη θυμόμαστε με την εικόνα των καταπράσινων διεισδυτικών ματιών και του φωτεινού χαμόγελου που μοίραζε απλόχερα σε όλους μας στην FIBRAN.


Η Ιωάννα είχε αυτή τη γενναία ψυχή της λεβεντομάνας Κρήτης καθώς αγαπούσε παράφορα τη γενέτειρά της, το Ρέθυμνο.  Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΠΘ όπου γνώρισε στα φοιτητικά της χρόνια τον αγαπημένο της Μιχάλη Αναστασιάδη και τον Μάιο του 1993 ξεκίνησε το ταξίδι της στην FIBRAN... ένα ταξίδι που διήρκεσε πάνω από 30 αλησμόνητα χρόνια.


Σύμβολο ήρεμης δύναμης, ενέπνευσε την αισιόδοξη μαχητική οπτική της ζωής τόσο στους συναδέλφους της στην εταιρεία - στην επαγγελματική της πορεία - όσο και στους ανθρώπους που ήταν δίπλα της. Άφησε το αποτύπωμά της στο Τμήμα Προμηθειών όπου  λειτούργησε με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και τη συνέπεια.  Άνθρωπος που από τη φύση της επικεντρωνόταν στην ουσία, χωρίς έπαρση, φτιασιδώματα και φιοριτούρες.  Πάντα ισορροπούσε αριστοτεχνικά ανάμεσα στο συναίσθημα και τον πραγματισμό.


Θα μας λείψει πολύ στην οικογένεια της FIBRAN, την οποία περιέβαλε με την ίδια ανόθευτη αγάπη που εξέπεμπε φως και ευαισθησία, όπως ακριβώς και την οικογένειά της. Στήριγμα για όλους και για όλα, τον παντοτινό έρωτά της, Μιχάλη, και τα υπέροχα παιδιά που δημιούργησαν, τον Δημήτρη και την Αλκμήνη.


Ιωάννα μας, θα έχεις πάντα την πιο περίοπτη θέση στο μυαλό μας και την ψυχή μας.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr