ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΧΟΡΟΥ

Με αγαπημένους φίλους δίπλα του πραγματοποίησε το Δ.Σ  του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου  2018 τον ετήσιο χορό του και την κοπή βασιλόπιτας στην ταβέρνα "Διόνυσος" .
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εμφάνιση των παιδικών χορευτικών του συλλόγου Zumba και Ρυθμικής, ενώ στη διάρκεια της βραδιάς τα μέλη του παραδοσιακού χορευτικού δεν κατέβηκαν από την πίστα και το ευχαριστήθηκαν. Για το γλέντι φρόντισε η υπέροχη ορχήστρα Σίρρις.
Τα δώρα της βασιλόπιτας ήταν 2 tablets και 2 ρολόγια-κινητά εκ μέρους του συλλόγου και τα κέρδισαν:
Από τα τμήματα ενηλίκων, Χορευτικό, Κοπτικής Ραπτικής, Decoupage και Γυμναστικής το πρώτο δώρο , ένα tablet  έτυχε η κ. Άννα Ταπάσκου μέλος του Παραδοσιακού Χορευτικού. Στο τμήμα Βόλεϊ το δεύτερο δώρο ένα ρολόι-κινητό, κέρδισε η Νίκη Μισχοπούλου. Το τρίτο δώρο ένα tablet ήταν για τον τυχερό όλης της αίθουσας, δηλ των φίλων του συλλόγου και το έτυχε η πρόεδρος της Λυγαριάς κ. Παγώνα Διβανίδου.  Στα τμήματα Ζumba-Ρυθμικής και τμήμα Πιάνου δυστυχώς τα παιδάκια δε βρήκαν το τυχερό βασιλοπιτάκι. Αυτό το τέταρτο δώρο, το ρολόι-κινητό θα ξανακληρωθεί στην Παρέλαση Καρναβαλιού την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Ευχόμαστε στους τυχερούς αλλά και σε όλο τον κόσμο καλή τύχη όλη τη χρονιά.
Εκπληκτικά ήταν και τα 200 δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που πρόσφεραν επαγγελματίες από Τερπνή, Νιγρίτα και Σέρρες. Νοστιμότατη η βασιλόπιτα από τα αρτοσκευάσματα του Παπαδόπουλου Γιώργου-Σούλας Μπράγκατζη και τα βασιλοπιτάκια από το εργαστήρια του κ.Μπάτσιου Βασίλη-Καναράκη Κατερίνας, το φούρνο του Κοντού Κων/νου και το φούρνο της κ. Πασχαλίνας Τουλάκη-
Κώστα Τουλάκη .
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η δήμαρχος κ. Δουβίτσα Αγνή, ο προεδρoς της ΔΕΥΑΒ κ. Τσερβίστας Μιχάλης, ο αντιδήμαρχος κ. Νάσος Κουντουράς, ο πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής κ. Δρουμπλής Γεράκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αναστασία Μαλλιαράκη και Νικόλαος Πασχαλίδης, ο τ.πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κ. Τριανταφύλλου Χρήστος, ο τ.αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης Χρήστος,  η πρόεδρος της Κοινότητας Λυγαριάς κ. Παγώνα Διβανίδου, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής κ. Μιχαλάκης Σάκης, ο μουσικός κ. Δρουμπλής Μιχάλης, μέλη του Δ.Σ της Φιλοπτώχου Τερπνής, σύσσωμο το Δ.Σ του συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής, σύσσωμο το Δ.Σ του συλ. Γονέων και Νηπιαγωγείου Τερπνής,  οι εκπαιδευτές των τμημάτων και τα μέλη τους και φίλοι από όλο το νομό.
Να ευχαριστήσουμε:
Την εταιρεία Νιτσιάκος που πρόσφερε τα φαγητά, για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα.
Την κ. Χονδρού Βούλα και Άννα Πολυχρονίδου για τη βοήθεια.
Τους επαγγελματίες Τερπνής, Νιγρίτας και Σερρών για τα υπέροχα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.
Τους δασκάλους Ράνια Τρίχα, Αθανασία Μπλάγκου, Γιώργο Τσιαπκόλη και τα μέλη των χορευτικών μας.
Σας ευχαριστούμε τέλος όλους που βοηθήσατε με τον τρόπο σας στο χορό μας, με τις προσφορές και με την παρουσία σας.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr