ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ

1.Έναρξη κάνει το παιδικό τμήμα Ζωγραφικής με νέα εκπαιδεύτρια τη ζωγράφο κ. Σπαθάρα Κατερίνα. 
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 10 π.μ στο χώρο του πρώην Λυκείου στα Πλατανούδια. Πρώτη συνάντηση Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015.

2. Το τμήμα Γυμναστικής στην Τερπνή θα έχει συνάντηση κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 9.30 π.μ έως τις 10.30 π.μ. Έναρξη θα κάνει το τμήμα τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Κοινότητάς μας με γυμνάστρια την κ. Πολυχρονίδου Στέλλα.
Nα θυμίσουμε για τα τμήματα της Νιγρίτας πρωί Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10.30 π.μ έως τις 11.30 π.μ και τα απογευματινά τμήματα Δευτέρα, Τετάρτη  στις 6-7μ.μ και 7-8 μ.μ και Πέμπτη 4:45 έως 5:45.

3. Κάθε Σάββατο από τις 4 μ.μ-8 μ.μ η συνάντηση για το τμήμα decoupage στο χώρο του πρώην Λυκείου στα Πλατανούδια. Eκπαιδεύτρια η κ. Μυλωνά Μαρία.

4.Το τμήμα πλεξίματος θα έχει συνάντηση κάθε Παρασκευή στις 5 μ.μ στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου.

5. Το τμήμα κοπτικής ραπτικής με εκπαιδεύτρια την κ. Αφροδίτη Νούλη έχει συνάντηση στο χώρο του πρώην Λυκείου στα Πλατανούδια κάθε Πέμπτη 4 έως τις 6 μ.μ

6. Τα χορευτικά τμήματα έχουν πρόβα στο χώρο της Κοινότητας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Τσιαπκόλη Γιώργο κάθε Κυριακή στις 5 το παιδικό τμήμα, στις 6 μ.μ το νεανικό και τμήμα ενηλίκων.

7. Το τμήμα zoumpa έχει πρόβες το παιδικό τμήμα κάθε Δευτέρα 6,30 μ.μ  και Παρασκευή 5,30 μ.μ, ενώ το νεανικό και τμήμα ενηλίκων κάθε Παρασκευή 6,30 μ.μ με γυμνάστρια την κ. Ξοβέρη Στέλλα.

8. Τμήμα taekwondo κάθε Παρασκευή στις 5 μ.μ με προπονητή τον κ. Γιάννη Λιάγγα στο γυμναστήριο των Μονομάχων λίγο πριν το Κέντρο Υγείας, Λουτρών 25 στη Νιγρίτα.


Δωρεάν τμήματα: χορευτικά, taekwondo, πλέξιμο.
Με μηνιαία συνδρομή: Ζωγραφική, Γυμναστική, zoumpa, taekwondo, κοπτική–ραπτική.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr