ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ


 Ας πούμε δυο λογάκια και για την υπέροχη τετραήμερη εκδρομή που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Τερπνής τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, με εκπληκτικό καιρό και με εκδρομείς παιδιά, νεαρές κοπέλες, ζευγάρια αλλά και γυναικοπαρέες.
Κρουαζιέρα στη Λευκάδα
Ράφτιγκ στον Αχέροντα
Η διαμονή έγινε στο υπέροχο ξενοδοχείο Άδωνις με καθημερινές εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα αλλά το βασικότερο είναι ότι γνωρίσαμε καλύτερα Τερπνιώτες και Νιγριτινούς, φίλους από την Αγία Παρασκευή, το Άγιο  Πνεύμα, Ηράκλεια, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Καστοριά που συμμετείχαν στην εκδρομή. Κάποιους τους ξέραμε αρκετά, στην εκδρομή τους γνωρίσαμε καλύτερα, γίναμε φίλοι. Όμως κάναμε και νέους φίλους που δεν τους ξέραμε πριν, εξαιρετικούς, αξιόλογους ανθρώπους.  
Η εκδρομή περιελάμβανε πολλές βόλτες στην περιοχή της Πρέβεζας, επίσκεψη στο γεφύρι της Άρτας, στις πηγές του Αχέροντα με τα κρυστάλλινα νερά, ράφτιγκ κατά μήκος του ποταμού, κρουαζιέρα στη Λευκάδα, Κεφαλλονιά και Ιθάκη, ξενάγηση στην Πάργα και Σύββοτα με επίσκεψη σε πανέμορφες παραλίες όλων των τόπων που επισκεφτήκαμε.
Στο γεφύρι της Άρτας
Στις παραλίες
Στην Πρέβεζα
Ήταν μια εκπληκτική εκδρομή για μικρούς και μεγάλοις όπου κάναμε νέους φίλους,  γελάσαμε, καλαμπουρίσαμε, ξενιάσαμε έστω για ένα τετραήμερο. Το χρειαζόμασταν όλοι τώρα που τέλειωνε το καλοκαιράκι, ώστε να ανασυνταχτούμε και να πάρουμε νέες δυνάμεις. Θα θυμόμαστε για πάντα αυτή την εκδρομή γιατί στην ουσία δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά η καλή παρέα και η ωραία διάθεση!!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr