ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο Πολιτιστικός διοργανώνει εκδρομή στο εργοστάσιο Σοκολάτας και στη Χριστουγεννιάτικη πολιτεία της Θεσσαλονίκης, το γνωστό Αστερόκοσμο, την άλλη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Τιμή εισιτηρίου για το λεωφορείο 10 € και για τα παιδιά μέχρι και ΣΤ΄ Δημοτικού μόνο 5 € . Η είσοδος στο εργοστάσιο Σοκολάτας μόνο για τους εκδρομείς του Πολιτιστικού 4 € συν 3 ευρώ για την είσοδο στον Αστερόκοσμο.
Συμμετοχή και εγγραφή μόνο μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας στην κ. Λένα Χονδρού τηλ 6980180466 και Γεωργία Δράμαλη τηλ 6998360477 ή σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής.
Να σας πούμε πως η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία για την Τερπνή και για τη Νιγρίτα από το ξενοδοχείο Γερακίνα στις 10 π.μ. Αποχώρηση και επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη στις 5,30 μ.μ.
Για να γνωρίσετε τη Χριστουγεννιάτικη πολιτεία, τον Αστερόκοσμο, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 12 Δεκεμβρίου, μόλις 2 ημέρες πριν την εκδρομή μας, να σας πούμε πως με την είσοδο στη ΔΕΘ θα συναντήσετε ήχο και Φως, Ακροβατικά, Παραστάσεις και Αναπαραστάσεις, Παγοδρόμια και Μηχανοκίνητα Παιχνίδια- Λούνα Παρκ, Χριστουγεννιάτικες Γεύσεις και Bazaar μικροδώρων, Ροφήματα και Γκλουβαϊν, Μπάντες και Χορωδιακά Ακούσματα, Κληρώσεις Δώρων αλλά και μίνι συναυλίες ΕΚΠΛΗΞΗ…..
Χριστούγεννα σημαίνουν οπωσδήποτε διασκέδαση και πολύ παιχνίδι για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του  Αστερόκοσμου και του Εργοστασίου Σοκολάτας! Διασκέδαση, γέλιο, παιχνίδι και αξέχαστες στιγμές  στο μεγαλύτερο Λούνα Παρκ που έχει στηθεί για τους επισκέπτες, που έχουν δικαίωμα ελεύθερης συμμετοχής και στα 18 παιχνίδια του Λούνα-παρκ. Φώτα, μουσική και τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής και πανηγυριού. Εργαστήρια και δράσεις, Έκθεση βιβλίου, Άι Βασίλης, Μαγικά σημεία, Baseball,Cyclone, Tagada, Trambolino, Carousel, το τρένο του Άη Βασίλη, τα Φλυτζάνια και συγκρουόμενα αυτοκινητάκια!
Θα μπορούσατε να είστε χορευτής του πάγου; Ε, τότε, δοκιμάστε το ταλέντο σας και διασκεδάστε στα 2 Παγοδρόμια!
Οι μικρότεροι επισκέπτες παίζουν στο Κiddie World και Kiddie Tower, στο Παιδικό Παιχνίδι και το Tρενάκι!
Το Terminator είναι εκεί για να αναμετρηθείτε μαζί του! Αλλά όσοι έχετε χορευτικό ταλέντο, μπορείτε να το αναδείξετε στο CrazyDance και διασκεδάστε και στο Bruco mella!
Ο Άι Βασίλης υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες σε μια παραμυθένια πολιτεία, στο περίπτερο 13, με δημιουργικά και ευφάνταστα διαδραστικά εργαστήρια. Σε ένα αυθεντικά χριστουγεννιάτικο, γιορτινό τοπίο, τα παιδιά φιλοτεχνούν, παίζουν και συμμετέχουν ενεργά. Γίνονται οι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων και ανακαλύπτουν την εικαστική τέχνη, το δημιουργικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι, τη βιωματική γνώση.
Κάθε ένα εργαστήρι βασίζεται σε διαφορετικό σενάριο και έτσι διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός.

Όσο για το Εργοστάσιο Σοκολάτας είναι ένα Μουσείο, ένας χώρος με διαδραστικά εργαστήρια, με έναν λαβύρινθο - χρονομηχανή που οδηγεί στο μυστικό του Εργοστασίου: Στον Καταρράκτη Σοκολάτας! Δείτε ακόμα, τη γκαλερί με τα γλυπτά από σοκολάτα, τα πειράματα με τον τρελό επιστήμονα και τελειώστε τη βόλτα σας με γευστική δοκιμή 3 σπάνιων γεύσεων! 
Όλα αυτά με τη συνοδεία του προσωπικού, που εξηγούν, πειράζουν, χαμογελούν!
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr