Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ κ. ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ

Η κ. Αθηνά με την κ. Σούλα

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
"ΜΠΡΟΥΣΚΟ"
Θυμάστε που πριν πολύ καιρό σας μιλήσαμε για την ιστορία και γνωριμία της κ. Αθηνάς Τερζάκη με αδελφούς Κύπριους που κρατάει 40 ακριβώς χρόνια. Γνωρίστηκαν στα χρόνια τα δύσκολα για την Κύπρο, το 1974 και μόλις πριν 2 περίπου χρόνια μίλησαν και γνωρίστηκαν καλύτερα. Τη βδομάδα που πέρασε μετά 40 χρόνια είχαν την χαρά να βρεθούνε για πρώτη φορά από κοντά. Η κ. Αθηνά τους επισκέφτηκε στην Κύπρο. Συγκινητικές στιγμές, ενθουσιασμός, κλάματα, αγκαλιές και πολύ αγάπη. Υποδέχτηκαν οι Κύπριοι φίλοι πολύ πολύ θερμά την αγαπημένη τους φίλη Αθηνά και την ξενάγησαν τη μια βδομάδα που τους επισκέφτηκε στα ομορφότερα μέρη της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου. Φυσικά δε θα ήταν δυνατόν η κ. Αθηνά να μη τους μεταφέρει Ελληνικές συνταγές και αυτοί να μη τη μυήσουν στα Κυπριακά φαγητά και γλυκά. Υπέροχοι άνθρωποι, πολύ περισσότερο Έλληνες από εμάς που ζούμε εδώ στην πατρίδα. Η κ. Αθηνά γύρισε από την Κύπρο γεμάτη από τη φιλοξενία, την αγάπη και τη ζεστασιά της υπέροχης οικογένειας. Εμείς να τους ευχαριστήσουμε για τα υπέροχα δώρα που μας έστειλαν. Ευχόμαστε στους αγαπημένους Κύπριους φίλους, στην κ. Σούλα. στο σύζυγό της, στο γιο της, στην Έλενα, Ανδρέα, εγγόνια .... τα καλύτερα. Τους γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από τις αφηγήσεις της κ. Αθηνάς. Θα έχουν πάντα την αγάπη μας.
To φωτογραφικό υλικό από την Κύπρο είναι πολύ μεγάλο και υπέροχο, δημοσιεύτηκε όμως ένα μέρος μόνο λόγω της ύπαρξης μικρών παιδιών στις φωτογραφίες.
Η ιστορία της κ. Αθηνάς με την κ. Σούλα από την Κύπρο για όσους δεν την έχετε διαβάσει υπάρχει σε δημοσίευσή μας πριν 2 χρόνια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας συγκινήσατε. Όντως όπως το γράψατε. Η ζωή γράφει τις ομορφότερες ιστορίες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάμε πάντα την Κύπρο και τους Έλληνες της Μεγαλονήσου.

Ανώνυμος είπε...

Agapisame oloi mas ayti tin oikogeneia ton Kyprion apo tin proti stigmi poy grapsate tin istoria

Ανώνυμος είπε...

περιμενουμε κυπριακες συνταγες απο την κυριΑ Αθηνα

Ανώνυμος είπε...

Αθηνά μπράβο σου που έκανες τόσο μακρινό ταξίδι. Έφερες συνταγές;