ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας  πραγματοποιήθηκε  χθες στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11π.μ στο Δημοτικό κατάστημα Νιγρίτας, στην αίθουσα  του 2ου ορόφου  «Αθανάσιος Κασιακόγιας» σύμφωνα με τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα) και των μελών (Τακτικών και Αναπληρωματικών) της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και η εκλογή εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.: 45/8–8–2014 Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
Νέος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου για το δήμο Βισαλτίας ψηφίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Δημ. Τριανταφύλλου, εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας της Νιγρίτας  Ν. Πορεία. Του ευχόμαστε καλό και δημιουργικό έργο στο νέο του ρόλο. Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα τα οποία προέκυψαν από τις χθεσινές ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλι,ο θα σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα του Δήμου Βισαλτίας.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr