TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ 7ης ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


Μετά την αναβολή της συναυλίας λόγω ψιλόβροχου στις 7 Αυγούστου φτάσαμε στις 20 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη για την πραγματοποίηση της Φεγγαροβραδιάς κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, το οποίο τελικά εμφανίστηκε στον ουρανό πάρα πολύ αργά. Οι μουσικοί πανέτοιμοι και ο κόσμος από τις 9 μ.μ άρχισε να συρρέει στο αμφιθέατρο στα Πλατανούδια, που όπως υπολογίζουμε ξεπέρασε κατά πολύ τα 500 άτομα.Το μπαράκι του συλλόγου σε ετοιμότητα για να δροσίσει τον κόσμο μια και η ζέστη ήταν αισθητή. Η βραδιά ξεκίνησε με προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Τερπνής, συνεχίστηκε με αφιέρωμα στον μουσικό υπεύθυνο της 7ης Φεγγαροβραδιάς τον Τερπνιώτη Κωσταντίνο Δρουμπλή και τα μέλη της δεκαμελούς ορχήστρας και ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που μάγεψε όλους όσους ήταν στο χώρο και δεν τους επέτρεψε να φύγουν παρά όταν ολοκληρώθηκε η συναυλία, που καταχειροκροτήθηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις δικαίως. Οι θεατές μαγεμένοι σιγοτραγουδούσαν και γέμισαν με συγχαρητήρια τους μουσικούς όταν το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε. Όλοι ενθουσιάστηκαν και γέμισαν τον Κώστα Δρουμπλή και όλους του μουσικούς με πολλά συγχαρητήρια. Να σημειώσουμε κατ' εξαίρεση τη συμμετοχή του νεαρού Ντίνα Χρήστου που εμπιστεύτηκε ο Κώστας Δρουμπλής και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, με το ταλέντο του και το όμορφο παίξιμό του. Όλοι υπέροχοι, όλοι μας ενθουσίασαν και ήταν αναμενόμενο γιατί η ορχήστρα αποτελούνταν από τους καλύτερους μουσικούς του νομού. Ο Κώστας Δρουμπλής στελέχωσε την ορχήστρα εξαιρετικά και ετοίμασε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που σίγουρα γράφτηκε στη μνήμη όλων όσους παρακολούθησαν τη συναυλία με χρυσά γράμματα.
Τα ονόματα των ταλαντούχων μουσικών είναι:
1.ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
2.ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙΘΑΡΑ - ΜΠΟΥΡΕΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
3.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΝΑΤΣΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΑΓΑΠΗ ΛΟΥΠΑΤΑΤΖΗ
5.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΞΥΔΑΣ
6.ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΛΗΚΤΡΑ - ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΝΤΑΣ
7.ΠΛΗΚΤΡΑ - ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΜΙΚΡΟΣ
8.ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΝΑΣ
9.ΤΥΜΠΑΝΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΙΟΥΚΑΣ
10.ΜΠΑΣΟ - ΜΟΥΤΣΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Να σημειώσουμε ότι τηλεφωνικά ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Πολιτιστικό στους μουσικούς και σε όλο τον κόσμο, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Λεονταρίδης Θεόφιλος και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μασλαρινός Αθανάσιος που δεν μπόρεσαν αν και το ήθελαν πολύ να είναι κοντά μας. Μας τίμησαν όμως με την παρουσία τους: Η νέα δήμαρχος κ. Αγνή Δουβίτσα, ο τ. δήμαρχος Νιγρίτας κ. Βλαδίκας Νικόλαος, ο διευθυντής του δήμου μας κ. Καρτερός Μιχάλης, ο αντιδήμαρχος κ. Παππαγιάννης Κων/νος, ο νέος πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Τερπνής κ. Γεράκης Δρουμπλής, ο πρ. νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γκέκας  Παναγιώτης, οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τσερβίστας Μιχάλης, κ. Αθανασία Λουκάνη, κ. Κουντουράς Νάσος, οι νέοι τοπικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Μιχαλάκης, κ. Πασχάλης Γρούιος και πολλοί από τους φίλους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Από τους συλλόγους: O πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τερπνής κ. Διαμαντής Νίκος, ο πρόεδρος κ. Κεμανιτζόγλου Παναγιώτης και μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Αχινού, ο πρόεδρος του συλλόγου Διαβητικών κ. Σοφοκλής Βλαστάρης και ο αντιπρόεδρος κ. Παπαδόπουλος Λάκης, ο πρόεδρος της Ασπίδας, η αντιπρόεδρος κ. Τάνια Κακαρίδου και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Διαμαντή Μαρία, μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θερμών, εκπαιδευτικοί και πάρα πολλοί φίλοι από Νιγρίτα, Μαυροθάλασσα, Αχινό, Θερμά, Δημητρίτσι, Σησαμιά, Αγία Παρασκευή  αλλά και από όλο το νομό των Σερρών. Να πούμε επίσης ότι πάρα πολύς κόσμος ήταν αυτός που ήλθε στην πρώτη προγραμματισμένη ημερομηνία της εκδήλωσης στις 7 Αυγούστου, όπως ο τοπικός σύμβουλος κ. Δρούγγος Χρήστος και ο πρ. ταμίας του συλ Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Πασχαλούδης Στάθης, όπως και πολύς κόσμος. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία πολύ μεγάλου αριθμού νέων ανθρώπων που μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Ακόμη έντονη ήταν η παρουσία όπως είναι φυσικό μουσικών όπως του Ηλία Μισχόπουλου, Δημήτρη Γεωργουλιανού, Κώστα Σκαπή, Μπουγιώτα Γιώργου, Μεγάρχη Διαμαντίδη, Γιάννη Μαντζιάρη. Σίγουρα υπήρχαν και άλλοι.

Ζητάμε συγγνώμη γιατί σίγουρα πάρα πολλούς επίσημα προσκεκλημένους, μουσικούς ή φίλους δεν τους είδαμε ώστε να τους αναφέρουμε, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής του κόσμου.



Να ευχαριστήσουμε:
Πρώτα απ΄ όλους τον Κώστα Δρουμπλή που μας ετοίμασε μια τόσο όμορφη μουσική βραδιά και κάλεσε για όλους μας, δέκα από τους καλύτερους μουσικούς του νομού Σερρών να παίξουν στην 7η Φεγγαροβραδιά στην Τερπνή. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλους αυτούς τους μουσικούς που μας μάγεψαν παίζοντας εθελοντικά για όλους μας.


Τη νέα δήμαρχο Bισαλτίας κ. Δουβίτσα Αγνή
Το διευθυντή δήμου κ.Μιχάλη Καρτερό
Τους προϊστάμενους της τεχνικής υπηρεσίας  κ. Στέργιο Κατσιαούνη,  κ. Κοπελά Γιάννη και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεολαίας Αχινού
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο πανηγύρεως Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας
Τον κ. Σωτίδη Αθανάσιο-smile market, Τερπνή

Τον κ. Βάιο  Νικ. Τσίκαλα-kafe Μακεδονία, Τερπνή
Τον κ. Σμάγαδο Βασίλη-super market, ΝΙγρίτα
Τον κ. Ηλία Μισχόπουλο-στούντιο, Νιγρίτα
Τον κ. Τάσο Ίταλα-εμπόριο ξύλων,Τερπνή
Τον κ. Μυλωνά Βαγγέλη-επιγραφές
Τον κ. Βάιο  Ιωαν. Αγγελάκη-πληροφορικό
Τον κ. Καρδαρά Χρήστο- δημοτικό υπάλληλο
Την κ.Μήκα Τασούλα- δημοτικό υπάλληλο
Την κ.Γιαλαντζή Νίκη- δημοτικό υπάλληλο
Τον κ. Θόδωρο και Διονύση Τόττα
Τον πρόεδρο της Ασπίδας
Την κ. Αθηνά Τερζάκη 

Τον κ. Κούκλη Νίκο
Την εφημερίδα Ν. Πορεία 
Τις εφημερίδες Νιγρίτα, Φωνή της Βισαλτίας και όλες τις εφημερίδες των Σερρών
Την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο κ. Ασπογαλή Φανή
Την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο κ. Νικολάκη Δέσποινα
Την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο κ. Νώτα Κατερίνα
Τον κ. Βασίλη Παπαγεωργίου- οπερατέρ
Τo κανάλι tvs, το δημοσιογράφο Λαζαρίδη Λεωνίδα και κ.Κουβοπούλου Ειρήνη
Τo κανάλι Δίκτυο, τη δημοσιογράφο Νώτα κατερίνα
Τέλος ευχαριστούμε όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας και απολαύσατε μαζί μας, έστω και χωρίς φεγγάρι, μια υπέροχη, μια μοναδική, μια μαγικά όμορφη συναυλία κάτω από τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr