ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ


Η χορωδία με το μουσικό Νίκο Δήμου
Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής τραγούδησε όμορφα παραδοσιακά τραγούδια σε μια όμορφη εκδήλωση στην ταβέρνα Διόνυσος, όπου τιμήθηκαν οι αιμοδότες της Τερπνής από το υπουργείο υγείας και το σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης για την τριαντάχρονη αιμοδοτική τους προσφορά. 
Η χορωδία του πολιτιστικού συλ. Τερπνής
Η χορωδία του συλλόγου αν και ανενεργή για αρκετό διάστημα κατάφερε με το μεράκι του Βαγγέλη Γιαχιά και τις οδηγίες του υπέροχου μουσικού Ζαρίμπα Παναγιώτη να δώσει μόλις στο διάστημα του ενός μηνός τρεις πολύ όμορφες παραστάσεις. Μάλιστα στην προαναφερθείσα εκδήλωση του Σαββάτου η χορωδία εμφανίστηκε χωρίς το μαέστρο της τον Παναγιώτη Ζαρίμπα, μια και έλειπε με την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικού σε μαθητική εκδρομή στην Αθήνα. Όμως η προετοιμασία είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες, έτσι ώστε το Σάββατο με την πολύτιμη βοήθεια του μουσικού Νίκου Δήμου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εμφάνιση.
Πασχαλία Κοντού
Υπέροχο εκτός από όλη τη διαδικασία της βράβευσης των αιμοδοτών ήταν το σκετσάκι και οι πληροφορίες που έδωσαν τα παιδιά της ΣΤ΄Δημοτικού για την αιμοδοσία και τον εθελοντισμό, αποσπώντας πολλά πολλά χειροκροτήματα τόσο τα ίδια όσο και ο δάσκαλός τους από όλο τον κόσμο.
Να ευχαριστήσουμε:
Τον αντιδήμαρχο κ. Τρούπη Χρήστο και την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας για τη συνεργασία.
Τον προϊστάμενο της ΔΕΥΑΝ κ. Γκουγκούδη Κώστα καθώς και τους τεχνίτες της υπηρεσίας για τη βοήθεια.
Τον κ. Ζαρίμπα Παναγιώτη που για μια ακόμη φορά πρόσφερε εθελοντικά τα μέγιστα στη χορωδία και στο σύλλογο και ετοίμασε τους χορωδούς για μια εξαιρετική όπως πάντα εμφάνιση.
Βασιλούδης Στάθης - Σίσσυ Στεφανή
Το μουσικό κ. Νίκο Δήμου για την επίσης εθελοντική βοήθεια, που συνετέλεσε στην πολύ  όμορφη τελική εμφάνιση της χορωδία μας.
Το επίτιμο μέλος του συλλόγου μας κ. Βαγγέλη Γιαχιά όπως και τους χορωδούς νέους και παλιούς που ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμά μας.
Την κ. Νίκη Μπλιόγκαρα για το φωτογραφικό υλικό.
Τέλος τον πρόεδρο κ. Τσελεμπή και το Δ.Σ του συλλόγου Τερπνιωτών Θεσ/νίκης για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr