ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (1870-1936)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ       
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ταχ. Δ/νση:Διοικητήριο                                                                
Ταχ. Κωδ : 62110                                               
Τηλ.: 23213 50300                                               
Fax : 23210 25484               


                                                                                                                  



                            Σέρρες  30 Απριλίου  2013
   
                               
                  Προς :    Μ.Μ.Ε.
                   
                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ένα ιδιαίτερα σημαντικό συνέδριο συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 στις 19:00, στο Ιστορικό κτήριο του Ομίλου “ΟΡΦΕΑΣ” Σερρών,  θα γίνει η επίσημη έναρξη του Πρώτου συνεδρίου με θέμα:
 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (1870-1936)
Με τη συμμετοχή ιστορικών, ερευνητών και ειδικών επιστημόνων  θα εξεταστεί σε βάθος η ιστορική διαδρομή των Σερρών, από τα μέσα του 19ου μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα, υπό το πρίσμα των Διοικητικών αλλαγών και στο πλαίσιο συγκρότησης του Νεοελληνικού Κράτους.
Το συνέδριο οργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και η Εταιρεία Μελέτης & Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών στις 10 - 11 και 12 Μαΐου 2013.
Την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου αποτελούν οι: Φραγγεδάκης Αντώνης, Μπασδάνης Αθανάσιος, Ανδρονίδης Θεολόγος, Βαφειάδης Βασίλης, Καρδιτσάς Στέλιος, Πετρίδης Τάσος και Σταθάκη Λίνα.
Ενώ, στην Τιμητική Επιτροπή συμμετέχουν οι: Μωυσιάδης Ιωάννης, Δημούδης Δημήτριος, Αικατερινίδης Γεώργιος, Πέννας Θωμάς, Υψηλάντης Τριαντάφυλλος και Χατζής Αθανάσιος.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και την Εταιρεία Μελέτης & Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών την Τρίτη 7 Μαΐου στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής”.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής στα τηλέφωνα 23213 50425 & 23213 50335 στην κ. Ψαρρά Δάφνη.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr