ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙ
Έγιναν οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού, προκειμένου ο σύλλογος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για να πραγματοποιηθεί για μιά ακόμη χρονιά το πολιτιστικό μέρος των εκδηλώσεων του πανηγυριού μας της Ζωοδόχου Πηγής την Πέμπτη 19 Απριλίου. Ελπίζουμε ο καιρός να το επιτρέψει  ώστε τα χορευτικά τμήματα να ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους στις 9 μ.μ στην πλατεία. Τα μέλη των χορευτικών με τα ρούχα παραστάσεων πρέπει να βρίσκονται στις 8.30 μ.μ στην αίθουσα της Κοινότητάς μας. Μετά το χορευτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα Αρμονία των Αντιθέτων.
ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ
Την Παρασκευή στις 20 Απριλίου, ανήμερα του πανηγυριού, θα διεξαχθούν στις 5 μ.μ οι ιπποδρομίες στη θέση Κουσίγιουλου
Το βράδυ της Παρασκευής στις 10 μ.μ ο Πολιτιστικός σύλλογος ετοίμασε για όλους σας υπέροχη μουσική βραδιά στο kafe-bar scorpios "σκορπιός" στις 10 μ.μ. Η βραδιά θα ξεκινήσει με dκαι θα συνεχιστεί με λαϊκό πρόγραμμα και την ανανεωμένη ορχήστρα "9/8".
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Φυσικά κανονικά θα τηρηθεί στο πανηγυρικό διήμερο το εκκλησιαστικό πρόγραμμα στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στα Πλατανούδια με τον εσπερινό την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 7.30 μ.μ και τη Θεία Λειτουργία την Παρασκευή 20 Απριλίου το πρωί στις 8 π.μ .


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr