ΛΑΧΑΝΟ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΛΑΧΑΝΟ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΦΑΝΗ ΚΑΣΑΠΗ
ΥΛΙΚΑ
1 κ. χοιρινό 
1 λάχανο μέτριο
3 κρεμμύδια ξερά
1 ποτήρι λάδι
1/2 ποτήρι κόκινο κρασί
1 ματσάκι σέλινο
πιπέρι κόκκινο
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Τσιγαρίζουμε το κρέας για 15 λεπτά και το βγάζουμε από την κατσαρόλα. Στο ίδιο λάδι προσθέτουμε το κρεμμύδι, λάχανο σε μεγάλα κομμάτια,αλάτι,κρασί,σέλινο,πιπέρι και προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό όσο να σκεπαστεί το φαγητό. Λίγη ώρα πριν το τέλος προσθέτουμε ξανά το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr