ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ

ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ 
ΥΛΙΚΑ 
1 φαρινάπ
3 αυγά
1 φέτα κεφαλοτύρι ή τυρί
1/2 βιτάμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά, το τυρί ή κεφαλοτύρι, το βιτάμ και τέλος το αλεύρι. Τα ζυμώνουμε απαλά, τα κάνουμε κορδόνια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. τα τοποθετούμε στο ταψί και τα αλείφουμε με αυγό. Τέλος τα πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι τριμένο. Τα ψήνουμε στους 180ο .
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr