ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΣΕ ΨΩΜΑΚΙΑ
κ. ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΑΚΗ

ΥΛΙΚΑ
ψωμάκια μικρά
2 ματσάκια ρόκα
20 ντοματίνια
4-5 κουτ. ξίδι
1/2 κούπα λάδι
λίγες ελιές
λίγο σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
βασιλικός
1 κούπα γραβιέρα
2-3 κουτ. βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρούμε την ψύχα από τα ψωμάκια και σε ένα μπωλ ρίχνουμε την ψύχα, την ψιλοκόβουμε στην οποία ψύχα προσθέτουμε βούτυρο, σκόρδο, αλάτι, βασιλικό, και πιπέρι. Τα ψωμάκια με λίγο βούτυρο τα βάζουμε σε λαδόκολα στο ταψί και τα ψήνουμε για 10 λεπτά. Κατόπιν γεμίζουμε τα ψωμάκια με τη ρόκα, τα ντοματίνια και περιχύνουμε με λάδι και ξύδι, προσθέτουμε τα ψιχουλάκια, τις ελιές, φέτα ή γραβιέρα.
                                                             
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr