ΜΑΓΙΚΗ 4η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ


Πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό σύλλογο Τερπνής η 4η Φεγγαροβραδιά κάτω από το μαγευτικό φως του πορφυρού Αυγουστιάτικου φεγγαριού στο πανέμορφο πλατανόδασος του αγίου Μανδηλίου, κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής, την Κυριακή 21 Αυγούστου. Η εκδήλωση αφιερώθηκε στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος Γιάννη Μπουφίδη.

Την εκδήλωση άνοιξε και παρουσίασε υπέροχα η δημοσιογράφος κ. Αγκαθά Βούλα.

Η ορχήστρα του μεγάλου μουσικού Σπύρου Φέλη έπαιξε υπέροχη μουσική, έγινε παρουσίαση του αρχαιολογικού χώρου Τερπνής και της εκδήλωσης του 1986 στο Άγιο Μανδήλιο από τον Πολιτιστικό Τερπνής, που σκοπό είχε τότε όπως και τώρα την ανάδειξη του υπέροχου πλατανόδασους.

Το χιλιοτραγουδισμένο Αυγουστιάτικο φεγγάρι που έχει υμνηθεί άπειρες φορές από την αρχαιότητα. σε συνδυασμό με τη γλυκιά καλοκαιρινή νύχτα, το μυστήριο και τους θρύλους που το περικλείουν, μαγεύοντας τον κόσμο που παρακολουθούσε τη συναυλία ξεπρόβαλε δίπλα από το λόφο του Παλιόκαστρου, μισή ώρα πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.
Μας τίμησαν με τη παρουσία τους και παραβρέθηκαν ο
αντιπεριφερειάρχης κ. Μωυσιάδης Ιωάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπασδάνης Αθανάσιος, ο δήμαρχος κ. Καλαϊτζής Δημήτριος, οι τ. δήμαρχοι κ. Μήκα Αγγελική και κ. Βλαδίκας Νικόλαος, οι αντιδήμαρχοι κ. Παπαγιάννης Κων/νος και  κ. Παπαπαναγιώτου Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τρούπης Χρήστος και κ. Καλαϊτζής Δημήτριος (σύμβ. της π. ενότητας Βισαλτίας), οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Γιάννα Τερζάκη και κ. Γεράκης Δρουμπλής, ο πρ του καπνικού συνεταιρισμού "ο Βισάλτης" κ. Τσερβίστας Μιχάλης, η πρ. του συλλόγου Γονέων Δημοτικού κ. Μπλιόγκαρα Νίκη, ο πρ. της Ασπίδας κ. Τουλάκης Χρήστος, μέλη του συλλόγου Καρκινοπαθών Νιγρίτας και φίλοι από όλο το νομό.
O περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός έστειλε το χαιρετισμό του, μια και ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να παραβρεθεί.
Τις ευχές του επίσης έστειλε ο τοπικός σύμβουλος κ. Δρούγγος Χρήστος, υπενθυμίζοντάς μας πως στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου θα έλθει η φλόγα της αμφικτιονίας στην περιοχή μας.
Ακόμη καλή επιτυχία μας ευχήθηκε ο τ. νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γκέκας Παναγιώτης.
Η βραδιά ήταν μαγική, η ορχήστρα του Σπύρου Φέλη μας ταξίδεψε μουσικά με ένα εκπληκτικής ποιότητας πρόγραμμα με τον ίδιο το μαέστρο στο μπουζούκι, στο τραγούδι την Πέννυ Λιάτσα, Σοφία Ποτουρίδου και Δάκη Δοξόγλου, το Θόδωρο Μπιτζίδη: κιθάρα-τραγούδι,  Νικόλα Φιλέντα: πιάνο-τραγούδι, Βασίλη Μάγο-κρουστά,  Ντίνο Μακράκη: τύμπανα και Θανάση Βήτο: μπάσο. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: 
Την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών που συνδιοργάνωσε μαζί μας την εκδήλωση.
Τον δήμαρχο κ. Καλαϊτζή και τον αντιδήμαρχο κ. Παπαγιάννη Κώστα για την υλικοτεχνική κάλυψη της εκδήλωσης.
Το διευθυντή του δήμου κ. Καρτερό Μιχάλη.
Τους εξαιρετικά συνεργάσιμους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας.
Όλους τους συλλόγους της Τερπνής που βοήθησαν στην οικονομική ενίσχυση της 4ης Φεγγαροβραδιάς: Ασπίδα, συλ Γυναικών, συλ. Γονέων Δημοτικού, συλ. Γονέων Γυμνασίου και Φιλόπτωχο.
Τον ακούραστο τ. αντιδήμαρχο κ. Χαραλαμπίδη Παναγιώτη που ήταν δίπλα μας σε όλη την προετοιμασία.
Το σπουδαίο Τερπνιώτη μουσικό κ. Δρουμπλή Κώστα, πολύτιμο συνεργάτη του Πολιτιστικού ιδιαίτερα σε αυτή την εκδήλωση.
Το κ. Βαγγέλη Μυλωνά και κ. Πέτρο Χιωτέλη (επιγραφές-Νιγρίτα).
Το ανθοπωλείο «Στελίνα» (Νιγρίτα».
Το κανάλι Επιλογές που ήταν και χορηγός επικοινωνίας της 4ης Φεγγαροβραδιάς.
Τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Επιλογές κ. Φανή Ασπρογαλή και το συνεργάτη του σταθμού και δραστήριο δημοτικό σύμβουλο κ. Τρούπη Χρήστο.
Τη δημοσιογράφο κ. Όλγα Σμάγαδου και το κανάλι TVS.
Το δημοσιογράφο κ. Τάσκου και το κανάλι NTV.
Την κ. Καρτερού Παρασκευή και το ΚΕΚ Αριστοτέλης.
Toν κ. Υφαντίδη Κων/νο.
Τους Παπίκα Νίκο και Ζωή, που χωρίς τη βοήθειά τους ομολογουμένως καμιά εκδήλωση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο Άγιο Μανδήλιο.
Το νεαρό Πασχάλη Γκουγκούδη.
Την κ. Λουκάνη Αθανασία που μας πρόσφερε αρχειακό υλικό με την εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου το 1986 στο Άγιο Μανδήλιο.
Τον κ. Σοφοκλή Παλαιομήχα για την πολύτιμη βοήθειά του.
Και του χρόνου, ελπίζοντας να έχουμε τη δύναμη να διοργανώνουμε τόσο όμορφες εκδηλώσεις σαν την 4η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ, φέρνοντας τόσο υψηλού επιπέδου μουσικούς σαν το Σπύρο Φέλη και την ορχήστρα του και φυσικά κάτω από καλύτερες τουλάχιστον συναισθηματικά συνθήκες. 


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr