ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2010




Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες του Πολιτιστικού συλλόγου για την παρέλαση Καρναβαλιού την Κυριακή 7-2-2010 στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία της Τερπνής.
Είναι μια αλλαγή για φέτος η ημέρα της Κυριακής, μια και κάθε χρόνο η παρέλαση γινόταν το απογευματάκι της Τσικνοπέμπτης. Μια πρόταση γονέων η οποία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ του συλλόγου, μετέφερε το καρναβάλι τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, προκειμένου να αποφύγουμε το τσουχτερό κρύο των βραδινών ωρών που ταλαιπωρούσε κάθε χρόνο παιδάκια και μεγάλους.
Σε αναβρασμό βρίσκονται τα γκρουπ που ετοιμάζουν τις ομάδες τους με πρωτότυπες ιδέες, προκειμένου να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν ένα από τα τρία χρηματικά βραβεία, που θα δώσει ο σύλλογος. Εκτός των καρναβαλιστών εκπληκτική είναι και η εμφάνιση του Ιππικού Ομίλου Νιγρίτας που τιμάει το καρναβάλι μας εδώ και τρία χρόνια και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Η περσινή εμφάνισή τους είχε θέμα το κουβάλημα της προίκας στον παλιό παραδοσιακό γάμο, με το κάρο και τα στολισμένα άλογα.
Σας περιμένουμε όλους σε ένα τρελό ξεφάντωμα την Κυριακή 12 το μεσημέρι στην πλατεία Τερπνής με σουβλάκια και κρασί για όλο τον κόσμο.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ




Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr