ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΡΠΝΗΣ
Ο Πολιτιστικός εύχεται στους μαθητές, δασκάλους και γονείς καλή χρονιά, υγεία, πρόοδο και προκοπή.
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 6 έως τις 8 μ.μ στα γραφεία του συλλόγου θα γίνουν οι εγγραφές:
1. Για τα χορευτικά τμήματα. Η εγγραφή είναι 20 € για ένα παιδί, 30 € για δύο παιδιά (αδέλφια) , ενώ η εκμάθηση των παραδοσιακών και μοντέρνων χορών όλο το χρόνο είναι δωρεάν. Θα γίνει ανακοίνωση για την έναρξη στις πρόβες. Χοροδιδάσκαλος κ. Στέλλα Μπίμπη.
2. Για το τμήμα ζωγραφικής . Μπορούν να συμμετέχουν από όλο το Δήμο όσα παιδιά και ενήλικες το επιθυμούν. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στην Κοινότητα. Ισχύει ότι και πέρυσι με τον ίδιο ζωγράφο κ. Γκαγκέλη..
3. Για το τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν φωτοτυπία της ταυτότητας.
Ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Πολιτιστικού (χορευτικών, χορωδίας, Η/Υ, ζωγραφικής), γονέων και μελών του συλλόγου, θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στο Π. Νηπιαγωγείο.
Καλούμε και φέτος τους ενήλικες να πλαισιώσετε τα τμήματα χορού και χορωδίας, ώστε να ενδυναμωθούν. Ειδικά για το τμήμα της χορωδίας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
1. Το Σάββατο το χορευτικό μας θα εμφανιστεί στη γιορτή κρασιού στους Αμπέλους στις 8.30 μ.μ.. Οι γερακίνες ντυμένες με τις παραδοσιακές φορεσιές να βρίσκονται 8 παρά 15 στην πλατεία για την αναχώρηση με λεωφορείο.

Τηλ. επικοινωνίας:
ΔΡΑΜΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 2322025134-2322025099
ΜΠΛΙΟΓΚΑΡΑ ΝΙΚΗ 2322025168
ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 2322025015
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr