Σάλτσα για ψάρι ψητό ή τηγανιτό από την κ. Αθηνά

Σάλτσα για ψάρι ψητό ή τηγανιτό από την κ. Αθηνά



ΥΛΙΚΑ

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κουταλιά νεζεστέ

χυμό ενός λεμονιού

αλάτι μια πρέζα

πιπέρι μια πρέζα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνω ελαφρώς το κρασί. 

Διαλύω το νεζεστέ σε ένα ποτήρι κρύο νερό, στη συνέχεια προσθέτω σε αυτό το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι. 

Παίρνουμε όλα αυτά που διαλύσαμε και τα προσθέτουμε στο ζεστό κρασί μας. 

Έτσι έχουμε μια σάλτσα ρευστή, όπως περίπου είναι το μέλι. Αν η σάλτσα μας είναι πηχτή την αραιώνουμε με λίγο κρασί ή και νερό. 

Με αυτή τη νοστιμότατη σάλτσα αλείφουμε τα ψάρια μας μέσα και έξω που ήδη τα έχουμε ψήσει. Τα ψάρια μας μπορεί να είναι γριβάδι, πέστροφες, τσιπούρες αλλά και μικρά ψάρια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ




Τα πάντα για culture, Sports, Art, Life, Hot και πολλά άλλα !!!

Αποτελέσματα, πρόγραμμα και βαθμολογία από...  https://panseraikos.gr/

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr