Μπισκοτοκούλουρο από την κ. Αθηνά Τερζάκη
Μπισκοτοκούλουρο από την κ. Αθηνά Τερζάκη
ΥΛΙΚΑ
300 γρ αλεύρι
100 γρ άχνη ζάχαρη
1 βιτάμ ή βούτυρο αγελαδινό
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και κάνουμε μια ζύμη μαλακή, προσοχή ούτε νερουλή ούτε και σκληρή.
Ανοίγουμε ένα φύλλο, κόβουμε με κουπάτ, τα τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε 10 για δέκα λεπτά στους 180 βαθμούς.
Αν θέλουμε γεμίζουμε τα μπισκοτοκούλουρα με μερέντα ή και με μαρμελάδα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Τα πάντα για culture, Sports, Art, Life, Hot και πολλά άλλα !!!
Αποτελέσματα, πρόγραμμα και βαθμολογία από... https://panseraikos.gr/