ΑΡΝΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΒΑ

κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1κ. αρνί ή κατσίκι
1 κούπα ρύζι καρολίνα ή κίτρινο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι ξερό
δυόσμο
μαϊντανό
σέλινο
δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι κόκκινο γλυκό
1/2 κούπα λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το κατσίκι και μετά το σοτάρουμε με κόκκινο πιπέρι γλυκό. Το βάζουμε στο ταψί και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια , το ξερό κρεμμύδι, και το ρύζι. Τα βάζουμε στο ταψί και ρίχνουμε 1 κούπα ζωμό, 2 κούπες νερό.
Μυστικό αυτής της συνταγής είναι ότι σκεπάζουμε όλο το ταψί με ματσάκια, δυόσμο , μαϊντανό, δεντρολίβανο και σέλινο για μισή ώρα και μετά τα βγάζουμε και ψήνουμε ακόμη λίγο στους 180-200 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr