ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
2 ποτήρια σιμιγδάλι
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
------------------
Σιρόπι
1 βανίλια
1 κουβερτούρα
Ξύσμα από πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό , τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια για να φτιάξω το σιρόπι. Στο τέλος ρίχνουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε το σιμιγδάλι με το σπορέλαιο σε άλλη κατσαρόλα και ρίχνω σιγά σιγά και το σιρόπι που έχω ετοιμάσει , ανακατεύοντας συνέχεια.