Κασεροκροκέτες


Κασεροκροκέτες
Υλικά
- 250 γρ. κασέρι
- 250 γρ. τυρί ένταμ
- 1 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 φλ. αλεύρι
- 1 αυγό
- Αλάτι και πιπέρι
- Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Αρχικά, τρίβουμε το κασέρι και το ένταμ σε χοντρό τρίφτη και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, το αλεύρι, το αυγό, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε σε μπαλάκια ή σε ό,τι σχήμα και μέγεθος επιθυμούμε. Σε περίπτωση που η ζύμη κολλάει στα χέρια, βάζουμε λίγο αλεύρι.
Εν συνεχεία, βάζουμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά. Ρίχνουμε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Τέλος, τις βγάζουμε και τις σερβίρουμε σε πιατέλα ζεστές.

Πηγή: http://www.συνταγες.eu
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.visaltis.gr