ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΦΡΑΤΑ
ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
100 γρ νισιστέ
100 γρ βούτυρο
30 γρ ζάχαρη
60 γρ αλεύρι
2 κουτ. κονιάκ
μπέικιν
βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάζουμε τη ζάχαρη στο μούλτι και μετά χτυπάμε το βούτυρο, ζάχαρη,κονιάκ, αλεύρι,το νισιστέ και το μπέικιν. Ανακατεύουμε το μείγμα ώστε να γίνει αφράτο. Αν είναι σφικτό ρίχνουμε 2-3 κουταλιές νερό. Το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Ανοίγουμε ένα φύλλο 1 πόντο και κόβουμε με ένα ποτηράκι στρογγυλά. Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνουμε στους 1800 για 8-9΄. Όταν κρυώσουν τα γεμίζουμε με μαρμελάδα ή μερέντα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ