ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ
ΦΑΝΗ ΚΑΣΑΠΗ
ΥΛΙΚΑ
1 ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ
ΕΝΤΕΡΑ
ΣΚΕΠΗ
4 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΑΝΙΘΟ
4 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΜΑΪΔΑΝΟ
3 ΜΑΤΣΑΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ
1 1/2 ΦΛΥΤΣΑΝΙ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
2 ΑΥΓΑ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε και ψιλοκόβουμε τα εντόσθια. Ψιλοκόβουμε τα χορταρικά και τα προσθέτουμε να τα τσιγαρίσουμε όλα μαζί με τα εντόσθια σε κατσαρόλα που έχει 1 1/2 ποτήρι λάδι. Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε 1 λίτρο νερό (4 φλυτζάνια περίπου), αλάτι, πιπέρι. Τα βράζουμε 1 ώρα.. Αφού βράσουν ετοιμάζουμε χτυπώντας τους κρόκους τα ασπράδια χωριστά. Τα ενώνουμε και προσθέτουμε το λεμόνι και το κορν φλάουρ. Σιγά σιγά τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ