ΡΕΒΑΝΙ

ΡΑΒΑΝΙ  ή ΡΕΒΑΝΙ 

ΥΛΙΚΑ 
10 αυγά
315 γρ αλεύρι
300 γρ ζάχαρη
2 βανίλιες

Σιρόπι
110 γρ ζάχαρη
4 ποτήρια νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά για 30 λεπτά. Ρίχνουμε τις βανίλιες και το αλεύρι και το χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Αφού ψηθεί το χαράζουμε για να απορροφηθεί το σιρόπι. Αφού βράσει 5 λεπτά ρίχνουμε το ζεστό σιρόπι στο κρύο ραβανί
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr