ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΡΠΝΗ



Πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά το ΤΕΡΠΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ με πολύ κόσμο, με μουσική και πολύ πολύ κέφι από τον Πολιτιστικό, τους καρναβαλιστές αλλά και τους θεατές.
Γύρω στις 12 ξεκίνησε η παρέλαση καρναβαλιού με όμορφα σχήματα και πολύ φαντασία. Παρουσιάστρια της ημέρας η όμορφη νεαρή δημοσιογράφος Όλγα Σμάγαδου ντυμένη φραουλίτσα. Υπεύθυνος για τα μουσικά ο dj  Νίκος Δούζης.
Δάσκαλοι, γονείς και παιδιά ετοίμασαν υπέροχα θέματα όπως γαϊτανάκι, χανούμησσες, καουμπόηδες,  κουδουνοφόροι, πειρατίνες, στρουμφάκια, γάμος, πόπ κόρν,  poker ladys, δίτροχη άμαξα και πολλά πολλά άλλα θέματα. Ο δε υπέροχος κλόουν έδινε το ρυθμό του χορού και του κεφιού. 
Η επιτροπή βραβείων αποτελούνταν από: Το Γυμνασιάρχη κ. Γερούκη Ιωακείμ, τον υποδιευθυντή του Δημοτικού κ. Φανερωμένο Γιάννη, τον τοπικό σύμβουλο κ. Δρούγγο Χρήστο και εκ μέρους του συλλόγου από τον κ. Γιαχιά Βαγγέλη και την κ. Μερόπη Καραγιάννη.
Η επιτροπή μεταξύ υπέροχων γκρουπ έδωσε τα βραβεία στα παρακάτω:
1ο βραβείο και 60 € στη Β΄ Δημοτικού και στο τμήμα ένταξης σχολείου που έκανε το "Γάμο αλλά Τσαρπισνά".  Όσοι δεν ήσασταν δεν μπορείτε να φανταστείτε το εκπληκτικό θέαμα που παρουσίασαν παιδιά μόλις 7-8 χρονών με τη νύφη, γαμπρό, κουμπάρο και όλο το συγγενολόι. Ακόμη και προσκλητήρια αλλά και μπομπονιέρες μοίρασαν. Υπεύθυνοι που συντόνισαν τα παιδιά οι δάσκαλοι κ. Σκαρλάτου Δήμητρα και κ. Γιάννης Φανερωμένος.
Το δεύτερο βραβείο και 50 € στο Νηπιαγωγείο Τερπνής με θέμα "Στρουμφάκια και Δρακουμέλ". Εκπληκτικός ο μεγάλος Δρακουμέλ (Νηπιαγωγός κ. Σιάμης Πασχάλης), ο μικρός βοηθός του αλλά και όλα τα μικρούλικα τετράχρονα στρουμφάκια. Υπέροχα.
Το τρίτο βραβείο και 40 €, με τελική διαφορά από το τέταρτο μόλις ένα δέκατο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της επιτροπής, οι Πειρατίνες έναντι των Πόπ Κόρν. Πανέμορφα κορίτσια με το άρμα τους μας εξέπληξαν ευχάριστα, όταν κατέβηκαν από αυτό και άρχισαν να κουνιούνται και να χορεύουν στους ρυθμούς της Πάττυ.
Όλα τα παιδιά μικρά και μεγαλύτερα ήταν υπέροχα. Μετά το τέλος του καρναβαλιού ο Πολιτιστικός σύλλογος κέρασε όλους τους καρναβαλιστές σε ταβέρνα της πλατείας.
Παραβρέθηκαν: Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής κ. Γιάννα Τερζάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γκουγκούδης Κώστας και Τρούπης Χρήστος, o τοπικός σύμβουλος κ. Χρήστος Δρούγγος, οι τέως αντιδήμαρχοι κ. Χαραλαμπίδης και κ.Αγγελάκης, ο Γυμνασιάρχης κ. Γερούκης με καθηγητές του Γυμνασίου Τερπνής, ο υποδιευθυντής του Δημοτικού Τερπνής κ. Φανερωμένος με δασκάλους του δημοτικού, η κ. Στέλλα Σολωμίδου, παρουσιάστρια του Δίκτυο, ο πρόεδρος της Ασπίδας κ. Τουλάκης, η πρ.του συλλόγου Γυναικών κ. Πέγου, η πρ. του συλλόγου Γονέων Δημοτικού κ. Μπλιόγκαρα, η πρ. του συλλόγου Γονέων Γυμνασίου κ. Παπίκα,μέλη της Φιλοπτώχου και του Ιππικού Ομίλου Νιγρίτας.
Ευχαριστούμε τα μέλη της επιτροπής, τους δασκάλους, νηπιαγωγούς, καθηγητές, τα παιδιά και φυσικά την υπέροχη χοροδιδάσκαλό μας Στέλλα Μπίμπη που μας ετοίμασε με το γαϊτανάκι και φέτος την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων 2011.
Ακόμη:
Τον κ. Καρατζιά Θωμά που για μια ακόμη φορά έκανε την προσφορά του. Αυτή τη φορά πρόσφερε αποκριάτικα είδη σε όλους τους καρναβαλιστές.
Την επιτροπή πανηγύρεως.
Την κ. Τζεβελέκη Ευφροσύνη, κ. Κασάπη Ευαγγελία, κ. Κεραμιδά Νίκη και κ. Ιωσησηφίδη Νικόλαο.
Την Έλενα Παν. Σερβία.
Τον κ. Αδάμο Γιώργο από τον Ιππικό Όμιλο που πρόσφερε υπέροχο θέαμα με το κάρο και το άλογο και ενθουσίασε τους θεατές.
Την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Όλγα Σμάγαδου που έδωσε στο καρναβάλι μου κέφι, δροσιά και ζωντάνια.

Τα κανάλια TVS , Δίκτυο, Επιλογές και Ν. Τηλεόραση με το Σάκη Αυγερινό. Τα κανάλια θα δείξουν σήμερα στο δελτίο ειδήσεων σκηνές και τις επόμενες ημέρες όλο το καρναβάλι. H Νέα τηλεόραση θα το δείξει στην εκπομπή "Στον Ενικό με τον Αυγερινό" την  Τρίτη 8 Μαρτίου 23.00' , Παρασκευή 17.30' ,  Σάββατο 16.30' . Το επιλογές όπως μας ενημέρωσε ο δημοτικός σύμβουλος και συνεργάτης του σταθμού κ. χρήστος Τρούπης θα το δείξει το Σαββατοκύριακο.
Φυσικά όλους όσους μας τίμησαν και παραβρέθηκαν στο υπέροχο ΤΕΡΠΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011.
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το Δήμο, τους υπαλλήλους και την τεχνική υπηρεσία που φρόντισαν αμέσως μόλις τελείωσε το καρναβάλι να καθαριστεί και να τακτοποιηθεί άμεσα ολόκληρη η πλατεία, η οποία είχε κατακλειστεί από σερμπαντίνες και κομφετί.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και σας περιμένουμε την Κ. Δευτέρα για κούλουμα στα "Πεύκα"Τερπνής στις 11 π.μ. 
Θα ακολουθήσουν όλες οι φωτογραφίες και βίντεο τις επόμενες ώρες.
Δέστε λίγες ακόμη φωτογραφίες παρακάτω. 



 
 



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr