ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ

 



ΥΛΙΚΑ 

Ινδοκάρυδο 150 γρ

Ζάχαρη 110 γρ

Βούτυρο 50 γρ

1 αυγό

Βανίλια

Κεράσια ή πεπόνι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το αυγό, τη ζάχαρη, τη βανίλια , το ινδοκάρυδο και ξύσμα από πορτοκάλι ή πεπόνι. Ψήνουμε για 5-10 λεπτά στους 170 βαθμούς. Αν θέλ9ουμε τα βουτάμε σε κουβερτούρα. Επίσης αν προτιμούμε στολίζουμε πάνω με κερασάκια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.visaltis.gr