ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
Ινδοκάρυδο 150 γρ
Ζάχαρη 110 γρ
Βούτυρο 50 γρ
1 αυγό
Βανίλια
Κεράσια ή πεπόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το αυγό, τη ζάχαρη, τη βανίλια , το ινδοκάρυδο και ξύσμα από πορτοκάλι ή πεπόνι. Ψήνουμε για 5-10 λεπτά στους 170 βαθμούς. Αν θέλ9ουμε τα βουτάμε σε κουβερτούρα. Επίσης αν προτιμούμε στολίζουμε πάνω με κερασάκια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ