ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας ξαφνικά ο αγαπημένος προσωπικός φίλος, ο φίλος όλων μας στον Πολιτιστικό σύλλογο στην Τερπνή ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΑΝΗΣ. Κατάμεστος ο ναός του Αγίου Δημητρίου σήμερα, για να τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου μας Νίκου στο ετήσιο μνημόσυνό του.


Ένας πράος άνθρωπος , με γλυκύτητα, που χαρακτηριστικό του ήταν η μεγάλη ευγένεια. Πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού συλλόγου, αν και μετά το γάμο του διέμενε στις Σέρρες, δεν έλειψε από πουθενά με τη σύζυγό του Μαρία Ιωαννίδου. Ο ίδιος ερασιτέχνης μουσικός πάντα συμμετείχε με το αρμόνιό του στις μουσικές εκδηλώσεις, ήταν υπεύθυνος για τα ηχητικά αυτών και πάρα πολλές φορές μας διασκέδαζε τραγουδώντας και παίζοντας, αφήνοντάς μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.


Ιδιαίτερα στενάχωρη ημέρα κυρίως για τον ιερέα πατέρα του, τη μητέρα και τα τρία αδέλφια του, Χρυσάνθη, Δήμητρα και Βαγγέλη, αλλά και όλους τους κοντινούς του ανθρώπους και φίλους του. Υπέροχα λόγια για να απαλύνει τον πόνο των προαναφερθέντων κοντινών του ανθρώπων είπε ο ιερέας γαμπρός του, σύζυγος της Χρυσάνθης πριν το
τέλος της θείας λειτουργίας.



Ένα είναι σίγουρο, αυτό το υπέροχο πλάσμα που τόσο νωρίς έφυγε μακριά από την οικογένειά και τους φίλους του,  δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε και πάντα θα υπάρχει μια αφορμή να τον θυμόμαστε και να συζητάμε για όμορφες στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί, για πολλά χρόνια.



Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα !!!   Από...  www.panseraikos,gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr