Συνταγή για βαρβάρα από την κ. Ντίνα Σπυρούδη
Στις 4 Δεκεμβρίου, γιορτή της Αγίας Βαρβάρας, συνηθίζεται να παρασκευάζεται η παραδοσιακή βαρβάρα και η συνεργάτης της ιστοσελίδας μας παρουσιάζει τη δική της συνταγή.
Υλικά Συνταγής300 γραμ. σιτάρι αποφλοιωμένο
2 πρέζες αλάτι
3/4 φλ. ζάχαρη
1/2 φλ. αλεύρι
1 κοφτό κ.γλ. κανέλα
1 φλ. σταφίδες
1 φλ. καρύδια
1/2 φλ. αμυγδαλόψυχα
1/2 φλ. καβουρδισμένο σουσάμι
1/2 φλ. ρόδι καθαρισμένο
Για το σερβίρισμα
κανέλα
Λίγο από όλους τους ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τη βαρβάρα, από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε το σιτάρι, σε μπολ γεμάτο με νερό.
Την επόμενη ημέρα ξεπλένουμε........................................
Τη συνέχεια της συνταγής θα τη βρείτε ΕΔΩ
-------------------------------------------------------
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα !!!
Αποτελέσματα, πρόγραμμα και βαθμολογία από... www.panseraikos.gr