ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
150 γρ βούτυρο
1 κρόκο αυγού
1-2 κουταλιές ζάχαρη
Λίγο αλάτι
Διάφοροι σπόροι
Αλεύρι ολικής 1 κούπα (αν θέλουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το βούτυρο, τον κρόκο,ζάχαρη, αλάτι και ομογενοποιώντας τα υλικά τα κάνουμε μια ζύμη. Μετά δημιουργούμε κορδόνια 1-2 πόντων, τα βουτάμε στο νερό με λίγη ζάχαρη, ρίχνουμε και τους σπόρους που έχουμε και ψήνουμε στους 160 με 170 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά.