ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ-ΡΟΛΑΚΙΑ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 τυρί κρέμα
1 μερέντα
1/2 κούπα φουντούκια ή καρύδια
1/2 κούπα ζάχαρη
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε το τυρί, την κρέμα,τη μερέντα,τα ψιλοκομμένα φουντούκια ή καρύδια, τη ζάχαρη και την κανέλα. Διπλώνουμε 3 φορές και κόβουμε τα ρολά κάθετα με πάχος έναν πόντο. στρώνουμε στο ταψί λαδόκολλα και βάζουμε τα ρολάκια. Τα πατάμε λίγο και ρίχνουμε λίγη ζάχαρη. ψήνουμε για 8-10 λεπτά στους 200 βαθμούς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ