ΡΑΒΑΝΙ ΕΥΚΟΛΟ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 κούπα φαρινάπ
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα γάλα
5 αυγά
2 βανίλιες
ΣΙΡΟΠΙ
3 κούπες ζάχαρη
2,5 κούπες νερό
2 κοταλιες βούτυρο
Λίγο λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πάρα πολύ καλά τη ζάχαρη και τα αυγά.Μετά ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το αλεύρι και ανακατώνουμε απαλά.Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Μόλις ψηθεί το σιροπιάζουμε φροντίζοντας να είναι το ένα κρύο το άλλο ζεστό-όχι καυτό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ