ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ
Το φαγητό μας καθημερινά το συνοδεύουμε με την εξαιρετική γεύση της φέτας.
Σήμερα θα σας δώσουμε μια επιλογή, που πραγματικά θα σας αφήσει γευστικά με το "στόμα ανοιχτό".
Το σπιτικό μπουγιουρντί μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα.
Υλικά:
600 γρ. τυρί φέτα
200 γρ. κασέρι για πίτσα
1 ώριμη ντομάτα
1 γλυκιά πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Λίγο κόκκινο γλυκό πιπέρι
200 γρ. κασέρι για πίτσα
1 ώριμη ντομάτα
1 γλυκιά πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Λίγο κόκκινο γλυκό πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα πυρίμαχο ταψάκι βάζουμε τις φέτες το τυρί. Ρίχνουμε λίγο λάδι, ρίγανη και κόκκινο πιπέρι. Τοποθετούμε τις κομμένες πιπεριές και κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες και τις βάζουμε πάνω από το τυρί.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και (λίγο) λάδι. Στη συνέχεια τρίβουμε το κασέρι και το ρίχνουμε από πάνω. Βάζουμε το ταψάκι μας στο φούρνο στους 180 βαθμούς, στο πάνω-κάτω και το αφήνουμε μέχρι να λειώσει το κασέρι και να ξεροψηθεί.
Το σπιτικό μπουγιουρντί είναι έτοιμο να το απολαύσετε.
Και μη ξεχνάτε πως η μαγειρική θέλει μεράκι και φαντασία.
Καλή σας όρεξη!