ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
1/2 κ. κολοκυθάκια
2 αυγά
2 κρεμμύδια ξερά
4 κρεμμύδια πράσινα
2 κούπες σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα γάλα
λίγο δυόσμο
½ κούπα ελαιόλαδο
½ κούπα φρυγανιά
λίγο πιπέρι
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και ρίχνουμε αλάτι μαζί με τα κρεμμύδια και τα τρίβουμε λίγο να φύγουν τα πολλά υγρά. Σε ένα μπολ κτυπάμε τα αυγά, και προσθέτουμε το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και τέλος τα κολοκυθάκια και το σιμιγδάλι. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και πασπαλίζουμε με φρυγανιά να καλύψει όλο τον πάτο του ταψιού. Αδειάζουμε το μείγμα, ρίχνουμε το λάδι από πάνω και πασπαλίζουμε με φρυγανιά και σουσάμι να κάνει κρούστα. Ψήνουμε στους 200ο μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε να κρυώσει με μετά κόβουμε για να σερβίρουμε.