κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1/2 κούπα καλαμποκέλαιο
1/2 κούπα λευκό κρασί
1/2 κούπα ζάχαρη
2 βανίλιες
1/2 κουταλάκι μπέικεν πάουντερ
31/2 κούπες αλεύρι φαρινάπ
1 κούπα σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υγρά υλικά και τη ζάχαρη και τέλος βάζουμε όσο αλεύρι πάρει ώστε η ζύμη μας να είναι μαλακή.Κόβουμε με ένα ποτήρι ή πλάθουμε στρογγυλά κουλουράκια και τα πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι αφού πρώτα τα ραντίσουμε με λίγο νερό για να κολλήσει το σουσάμι.
Ψήνουμε για 15΄στους 200o.