ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 Κ. ΡΟΔΑΚΙΝΑ
800 γρ ΖΑΧΑΡΗ
ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα ώριμα ροδάκινα, τα κόβουμε κομματάκια και βάζουμε τη ζάχαρη. Τα αφήνουμε στο ψυγείο να βγάλουν τα υγρά τους. Βράζουμε κατόπιν τη μαρμελάδα σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει.
ΜΙΚΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Αν θέλουμε να είναι αρκετά ρευστή η μαρμελάδα χτυπάμε τα ροδάκινα στο μούλτι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ