ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΙΓΡΙΤΑ»


Η αρχαιότερη εφημερίδα της Βισαλτίας  η «ΝΙΓΡΙΤΑ» συμπλήρωσε με το προηγούμενο φύλλο της τα 4000 φύλλα,  καταγράφοντας τον παλμό των Νιγριτινών γεγονότων και όχι μόνο. Από το 1928, σε εποχές που όπως γράφει η ίδια εφημερίδα ο αναλφαβητισμός ξεπερνούσε το 80% του πληθυσμού, τόλμησε κάτι παράτολμο. Να εκδώσει εφημερίδα. Πέρασαν  από τότε 84 χρόνια επιτυχημένης δημοσιογραφικής παρουσίας στον έντυπο τύπο της Βισαλτίας  με ιδρυτή τον αείμνηστο Κων/νο  Δ. Υφαντή και τελευταίο και σημερινό εκδότη τον Κων/νο Γ. Υφαντή. Η εφημερίδα στο διάβα του χρόνου εξελίχτηκε ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, πολλαπλασίασε την εβδομαδιαία  ύλη, έγινε έγχρωμη και σίγουρα  κατάφερε με την πλούσια, έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση να κερδίσει τα θετικά σχόλια και την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού της περιοχής.
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής εύχεται στον ιδιοκτήτη και εκδότη  της «ΝΙΓΡΙΤΑΣ» κ. Κώστα Υφαντή  να συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα  και αντικειμενικότητα τη μακρόχρονη πορεία της εφημερίδας ασκώντας το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, υπερασπίζοντας και προβάλλοντας ταυτόχρονα τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας μέσα από μια δημιουργική και ταυτόχρονα επιτυχημένη πορεία,  προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό δυναμική, υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση.

Θα ακολουθήσει δεύτερη δημοσιίευση με αποσπάσματα από το 4000 στό φύλλο της εφημερίδας  "ΝΙΓΡΙΤΑ", όπου θα διαβάσετε τη μεγάλη και σπουδαία ιστορία της εφημερίδας.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr