ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
Ένα φύλο σφολιάτα
1 αυγό
1 κούπα κεφαλοτύρι
λίγο σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας. Το αλείφουμε με αυγό και το κόβουμε ένα πόντο από πάνω μέχρι κάτω. Ρίχνουμε το κεφαλοτύρι, διπλώνουμε στη μέση τις λωρίδες και τις στρίβουμε ελαφρώς. Τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολα και τις πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180ο με 200ο για 15΄ με 20΄.