ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ
ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
500 γρ γίγαντες
1 κ σπανάκι
2 ξερά κρεμμύδια
½ κούπα λάδι
αλάτι
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε
τους γίγαντες από το βράδυ να μουσκέψουν. Την άλλη ημέρα τους βράζουμε καλά.
Σοτάρουμε το σπανάκι με τα κρεμμύδια και τη ρίγανη. Βάζουμε τα φασόλια στο ταψί
και ρίχνουμε από πάνω το σπανάκι. Ανακατεύουμε λίγο, ρίχνουμε λίγο λάδι και τα
βάζουμε στο φούρνο για 40΄. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο τυρί φέτα.