ΚΕΙΚ ΜΕ ΧΑΛΒΑ
ΚΕΙΚ ΜΕ ΧΑΛΒΑ
κ. ΚΑΣΑΠΗ ΦΑΝΗΣ
1 φλ βούτυρο
1 φλ τριμμένο χαλβά
1 φλ κομματάκια χαλβά
4 αυγά 
1 βανίλια
400 γρ φαρίνα
½ φλ γάλα 
γλάσσο σοκολάτας
1 φλ ζάχαρη άχνη
200 γρ τριμμένη κουβερτούρα
1 φλ κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη βάζουμε 1 φλ βούτυρο και το χτυπάμε στο
μίξερ.  Προσθέτουμε 1 φλ τριμμένο χαλβά, 4 αυγά και 1 βανίλια. Χτυπάμε για 3΄. Προσθέτουμε 400 γρ φαρίνα και ½ φλ
γάλα. Χτυπάμε με το μίξερ για 5 λεπτά. Προσθέτουμε 1 φλ κομματάκια χαλβά και
ανακατεύουμε με το κουτάλι. Βουτυρώνουμε το ταψί με αποσπώμενη στεφάνι και
αδειάζουμε μέσα το μείγμα του κέικ. Ψήνουμε για 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο
στους 180ο .
Βγάζουμε το κέικ το αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε το γλάσσο σοκολάτας, με 1 φλ ζάχαρη άχνη, 200 γρ τριμμένη κουβερτούρα και 1 φλ κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και το απλώνουμε πάνω από το κέικ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ετοιμάζουμε το γλάσσο σοκολάτας, με 1 φλ ζάχαρη άχνη, 200 γρ τριμμένη κουβερτούρα και 1 φλ κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και το απλώνουμε πάνω από το κέικ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 
 
![1911-2011: 100 χρόνια σε 10 λεπτά [video]](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhO6Ci-80V6vu9PfekggCxvm73ZwcXzd7EgaXPO_o2f_uKyKyVpdrfQSKGqQ5QJAPqWaT_xWKHRB15EvEEPhH8RbucHXi2GWQbXyWP0pgNjRAMTX8CvkEunvTExR5Tyo5vhYD6SdpSrLDSU/s320/tromaktiko.jpg) 
 
 
.jpg)
