ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ

Ο Παντελής Καναράκης στα serraikanea.gr- Οι αναμνήσεις από τα παιδιά χρόνια στην Τερπνή Σερρών

Ο αγαπημένος 

Ο αγαπημένος ηθοποιός ξέρει να μας κάνει να γελάμε πολύ και να περνάμε καλά . Με όλες τις δουλειές του. Το θέατρο, την τηλεόραση, τελευταία και από το you tube και το facebook . Έμαθα τυχαία πως έχει ρίζες από την Τερπνή Σερρών. Τον  αναζήτησα και του ζήτησα μία συνέντευξη για τα serraikanea.gr . Είπε αμέσως ναι και μοιράζεται μαζί μας αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια στην Τερπνή όταν βοηθούσε την γιαγιά και τον παππού του να “μπουρλιάζουν “ καπνά κι όταν τα φρούτα και τα λαχανικά που καλλιεργούσαν μοσχοβολούσαν. 


ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ 

Από που κατάγεσαι; 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Η καταγωγή του πατέρα μου είναι από την Τερπνή αλλά ήρθε στη Θεσσαλονίκη παιδί στην  ηλικία των 12.


Έζησες καθόλου στην Τερπνή; τι αναμνήσεις έχεις από εκεί; 

Στην Τερπνή πήγαινα πολύ μικρός κάποια  καλοκαίρια όταν ζούσαν οι παππούδες μου. Όμορφα καλοκαίρια. Με πολύ παιχνίδι, βόλτες στην πλατεία, μπούρλιασμα με τον καπνό που μου φαινόταν κάτι μαγικό. Και τη μυρουδιά την υπέροχη των λαχανικών και φρούτων.



Πριν από χρόνια είχες σκηνοθετήσει και την θεατρική ομάδα της Τερπνης στην Θεσσαλονίκη; 

Ήταν χρόνια πριν όταν έμενα Θεσσαλονίκη και είχα σκηνοθετήσει μια επιθεώρηση που ο σύλλογος δεν την είχε εγκρίνει και δε μας βοήθησε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα. Τελικά την ανεβάσαμε μόνοι μας. Δε φταίνε οι άνθρωποι του συλλόγου και δεν τους κακίζω ίσως ήταν πολύ προχωρημένο το  χιούμορ για τότε.
Ανεβαίνεις καθόλου στην Τερπνή; έχεις συγγενείς ; φίλους; Όχι δεν ανεβαίνω. Υπάρχουν  μακρινοί συγγενείς και γνωστοί από παλιά αλλά δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να ταξιδέψω εκεί. Κάποια στιγμή θα το κάνω.


Πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί της επαρχίας να προσαρμοστεί στους ρυθμούς των μεγαλουπόλεων και να πετύχει; 

Δεν θεωρώ τη Θεσσαλονίκη επαρχία. Είναι μια μεγαλούπολη. Μπορεί να είναι μικρότερη από την Αθήνα. Αλλά η ζωή έχει πάρα μα πάρα πολλά κοινά. Οπότε δεν υπήρχε θέμα προσαρμογής.


Υπάρχει κάτι που ένιωθες να σου λειπει απο τον τόπο σου; όπως η οικειότητα των ανθρώπων οι οι γεύσεις και τα αρώματα;

Όχι. Έχω την τύχη να έχω γίνει γνωστός από τη δουλειά μου και ο κόσμος είναι φιλικός σε όποια πόλη κι αν πηγαίνω.

Αυτή την περίοδο τι κάνεις επαγγελματικά; 

Είμαι στο θέατρο Αλάμπρα. Που ξανάνοιξε μετά από είκοσι χρονιά. Κι έχει γίνει μια ολοκληρωτική ανακαίνιση κάνοντας το ένα από τα ωραιότερα θέατρα της Αθήνας. Παίζουμε μια κλασική κωμωδία του Ζωρζ Φεντώ, το Ξενοδοχείον ο Παράδεισος. Με Παρτσαλάκη, Παναγοπούλου, Αποστολάκη, Φλωκατούλα, Κούκουρα, Διαγούπη, Καρμάτη, Κλούβα, Δρογγίτη, Καλυμνάκη, Μάλλιου. Μεγάλος θίασος, ωραία δουλειά, ευχάριστα καμαρίνια. Είμαι πολύ ευτυχής.


Παρακολουθώ φανατικά και γελάω πολύ με τα βιντεάκια που ανεβάζεις στο ίντερνετ. Σε αυτά με την Νατάσσα Θεοδωρίδου φαίνεται πως διασκεδάζετε πολύ…..


Φυσικά και διασκεδάζουμε και την αγαπώ, τη θαυμάζω, την καμαρώνω. Είναι άνθρωπος της ζωής μου.


Γελάω πολύ και με αυτά για το GNTM ….Ποια ειναι η γνώμη σου για το συγκεκριμένο show?

Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν. Και ως τέτοιο πρέπει να κρίνεται. Με τις υπερβολές του, με τα ωραία του, με τα λιγότερα ωραία του.


Τι άλλο βλέπεις αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση; 

Τηλεόραση από πάντα έβλεπα απ όλα κι από λίγο. Και έτσι κάνω. 

Έτσι όπως διαμορφώνεται η δυναμική των παραδοσιακών και των νέων μέσων που πιστεύεις πως πρέπει να δίνει βαρύτητα ένας καλλιτέχνης; 
Στη δουλειά του να δίνει βαρύτητα ένας καλλιτέχνης. Αυτό και μόνο. Όλα τα άλλα καλώς υπάρχουν αλλά είναι το… τριγύρω. Το βασικό είναι η δουλειά μας.Υπάρχει μυστικό επιτυχίας στα social media? facebook , instagram , you tube κλπ?
Δε μ’ ενδιαφέρει καθόλου αν υπάρχει και ούτε μπαίνω σ’ αυτή τη λογική. 



Τι άλλο κάνεις στη ζωη σου τις ωρες που δεν δουλεύεις;  προλαβαινεις να βλεπεις φιλους, να ασχολείσαι με τα χόμπι σου; 

Γυμνάζομαι καθημερινά σχεδόν, γυμναστήριο, ποδήλατο στους δρόμους και πολύ περπάτημα. Και φίλους βλέπω, και βόλτες πηγαίνω και προσωπική ζωή έχω και όλα. Είμαι ευτυχής άνθρωπος και τυχερός.

Ποια ειναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Προς το παρόν ευχαριστιέμαι την παράσταση στο θέατρο. Είναι πολύ νωρίς για την επόμενη σαιζόν.

Ο Παντελής Καναράκης είναι Έλληνας ηθοποιός με πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, σε θεατρικές αλλά και μουσικές παραστάσεις. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη δουλεύοντας σε κάποιες μπουάτ αλλά ιδιαίτερα γνωστός άρχισε να γίνεται πριν από 15 χρόνια όταν εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο "Χάντρες" μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Τριαντάφυλλο.
Ακολούθησε το "Bravo" με τη Ρούλα Κορομηλά για μια σεζόν και αμέσως μετά απογειώθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκης όταν εμφανιζόταν μαζί της για δύο σεζόν στον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 τη μία ως τραγουδιστής με το όνομα Δώρος Στάλος, την άλλη ως η μοιραία Σούλα Βουρδούμαση που ήθελε να κάνει καριέρα στη σόουμπιζ και την άλλη ως γιατρός.
Είναι απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ενώ έχει σπουδάσει τραγούδι και χορό. Δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής και προσέχει πάντα το βάρος του.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Cloudy
3°C

Σέρρες

Cloudy
Humidity: 54%
Wind: 19.31 km/h
  • 04 Jan 2019
    Snow Showers3°C 1°C
  • 05 Jan 2019
    Mostly Cloudy2°C -4°C

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr