ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ


Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα για μια μάνα να κηδεύει το σπλάχνο της. Είναι, σίγουρα, ό,τι χειρότερο και ό,τι πιο σκληρό μπορεί να επιφυλάξει το πεπρωμένο στη ζωή μιας μάνας. Δυστυχώς, όμως, κάποιες φορές η ζωή έχει άλλα σχέδια και δεν είναι λίγες οι φορές που γινόμαστε μάρτυρες αυτού του δυσβάσταχτου πόνου.

Φόρεσε τα μαύρα στην καρδιά και στην ψυχή και αποχαιρέτησε σήμερα η Τερπνή στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών ένα μέλος της, ένα παιδί που σε μια βδομάδα θα έκλεινε τα 21 του χρόνια, τον Γιώργο Βλάχο. Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 έχασε τη ζωή του με μηχανή στην περιοχή της Ασπροβάλτας. Γιος υπέροχης οικογένειας, του αγιογράφου Μανώλη Βλάχου και της Μαρίας Παπίκα.

Όλοι σοκαρίστηκαν. Όλοι πάγωσαν. Ήταν αδύνατον να το πιστέψουν. Πως ήταν δυνατόν ένα παιδί να μην υπάρχει πια, να έχει χάσει τη ζωή του τόσο άδικα, τόσο νωρίς. 

Πως να αντικρίσεις τους χαροκαμένους γονείς, τον αδελφό του, πως να παρηγορήσεις τη μάνα του που έχασε σε μια στιγμή τον κόσμο όλο, το φως της. Που να βρεις λόγια να την παρηγορήσεις, να ελαφρύνεις, να απαλύνεις λίγο το δυσβάσταχρο πόνο της.

Τέλος πως να αντέξεις να βλέπεις την εκκλησία γεμάτη με νέα παιδιά, τους φίλους του που ήλθαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία και να μην λυγίσεις.

Πόσα ακόμη νέα παιδιά πρέπει να θρηνήσει η περιοχή και κυρίως η Τερπνή σε ατυχήματα με μηχανές; 

Ελπίζουμε στους αγαπημένους φίλους του Γιώργου, αλλά και σε όλους μας, αυτός ο χαμός που προστέθηκε στους προηγούμενους και τόσο μας πόνεσε, να μας έδωσε και ένα μάθημα. Να έχουμε εμπεδώσει όλοι πως σε κάθε έξοδο κυρίως με μηχανή, μικρή ή μεγάλη βόλτα δεν έχει σημασία, πρέπει να φοράμε κράνος, το σωστό εξοπλισμό , να μην τρέχουμε, να τηρούμε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, να μην παραβιάζουμε τα σήματα του ΚΟΚ. Να μην κλείσει άλλο σπίτι από τέτοια ατυχήματα. Να μη θρηνήσει άλλη μάνα το παιδί της, το καμάρι της, το βλαστάρι της. 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΑΜΑΛΗ


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr