ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΡΟΛΑ

κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 γκαζόζα
1/2 κούπα ηλιέλαιο
1/2 βιτάμ
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
1 μπέικιν
μαρμελάδα για νηστίσιμα
μερέντα αν δε νηστεύουμε
αλεύρι όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε πρώτα υγρά. Τη γκαζόλα, το ηλιέλαιο και λιώνουμε το βιτάμ. Προσθέτουμε τη βανίλια και το μπέικιν. Ζυμώνουμε και κάνουμε δύο φύλλα.Βάζουμε στο φύλλο, μαρμελάδα αν θέλουμε να είναι νηστίσιμο, αν όχι βάζουμε μερέντα και το τυλίγουμε, το κάνουμε ρολό. Το ψήνουμε.
Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε το ρολό με ζάχαρη άχνη.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr