ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΛΚΜΗΝΗ


Στις 21 Δεκεμβρίου 2018 τα παιδάκια του μπαλέτου και του παιδικού παραδοσιακού χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής επισκέφτηκαν τη μονάδα ηλικιωμένων “Αλκμήνη”, για να χαρίσουν αγάπη, ζεστασιά και χαμόγελα στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη μονάδα της Τερπνής. Προσφέραμε γλυκά για το καλό των ημερών και χαρίσαμε στη βιβλιοθήκη της μονάδας 20 βιβλία των συγγραφέων κ. Μπαρτζούδη Γεώργιου για την απελευθέρωση της περιοχής και δρ Σιαμάκη Κωνσταντίνου για την ιστορία της Τερπνής, εκδόσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής. Η τρίτη έκδοση του Πολιτιστικού για τη Μουσική και Χορευτική Παράδοση της Τερπνής του κ. Γιάννη Τουλάκη έχει εξαντληθεί, θα φροντίσει ο σύλλογος να επανεκδοθεί και να προσφερθεί και αυτό.
Μιας παράστασης προηγείται φυσικά η προετοιμασία και ήταν κανονική, ολοκληρωμένη, πολύ περισσότερο που η εμφάνιση για τα παιδικά τμήματα παραδοσιακού χορού και μπαλέτου ήταν σε ένα κλίμα ενθουσιασμού από τους ηλικιωμένους, αλλά και τα ίδια τα παιδάκια. Χοροδιδάσκαλοι ο κ. Γιώργος Τσιαπκόλης και κ. Μαρινέλλα Τσαλουχίδου.
Oι γλυκούλες, μικρές μπαλαρινούλες και το υπέροχο παιδικό παραδοσιακό τμήμα του Πολιτιστικού Συλ. Τερπνής χόρεψαν υπέροχα και συγκίνησαν τους γέροντες στη μονάδα ηλικιωμένων Αλκμήνη.
Ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα δωράκια που πρόσφερε
η διεύθυνση της μονάδας στα μικρουλάκια.
Πόσο χάρηκαν οι ηλικιωμένοι που τα παιδάκια χόρεψαν για αυτούς και πλημμύρισαν το χώρο με γλυκές φωνούλες.
Να ευχαριστήσουμε πολύ το προσωπικό της μονάδας για τη ζεστή φιλοξενία.
Ευχόμαστε στην οικογένεια Αναστασιάδη και στους εργαζόμενους καλή χρονιά.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr